МБН Транс

ДЕЙНОСТ

1. Организиране на автомобилен транспорт – цели и групажни пратки (FTL и LTL). Разработили сме широка мрежа от подизпълнители. Автомобилният парк на МБН Транс и нашата партньорска мрежа се състои от 70 микробуса, 17 хладилни камиона, 20 прицепи и други транспортни единици.

2. Организиране на въздушен, морски и железопътен транспорт.

3. Комбиниран транспорт

Нашата основна дейност е управлението на комплексни логистични услуги. Условията на доставка са изцяло съобразени с потребностите на всеки клиент. Нашата оферта за транспорт и дистрибуция дава допълнителни възможности за намаляване на транспортните разходи на нашите клиенти. Ежедневно работим с наши партньори във всички страни в Ex YU, както и в цяла Европа.
Използваме мрежа от редовни групажни линии за превоз на стоки за всички европейски държави, както и специални седмични линии Италия – България и Германия – България. За нашите клиенти условията на доставка на пратките са „от врата до врата”.
С координацията на нашия главен офис в София ние имаме пълен набор спедиторски и логистични услуги за Югоизточна Европа: Сърбия, Черна гора, Хърватия, Албания, Косово, Македония, България, Гърция и Турция и за всички страни от ЕС.

Нашето основно предимство е индивидуален подход към потребностите на всеки един клиент. В допълнение предлагаме конкурентни цени, сигурност за Вашите стоки по време на транспортиране и кратки срокове на доставка!